Νέα/Ειδήσεις – Κυπριακή Ομοσπονδία Παγοδρομιών
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Shadow
Slider

Νέα / Ειδήσεις / Ανακοινώσεις

27 Ιουλίου 2020: Παγκύπριοι Αγώνες 2020

Αγαπητοί φίλοι του καλλιτεχνικού πατινάζ,

Σας ενημερώνουμε ότι οι Παγκύπριοι Αγώνες, οι οποίοι θα διεξάγονταν από τις 02-03 Μαΐου 2020 και ακυρώθηκαν λόγω της πανδημίας COVID-19, πιθανόν να διεξαχθούν το φθινόπωρο σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν αργότερα.

Επισημαίνεται ότι η απόφαση για διεξαγωγή εξαρτάται από τα επηδημιολογικά στοιχεία και τα σχετικά διατάγματα του Υπουργείου Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Ελπίζουμε ότι όλα θα εξελιχθούν ομαλά και ευχόμαστε σε όλους υγεία!


27 Ιανουαρίου 2020: Αιτήσεις εγγραφών και μεταγραφών αθλητών και εγγραφών προπονητών

Αγαπητοί φίλοι του καλλιτεχνικού πατινάζ,

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ με ημερομηνία 22/01/2020, προς διευκόλυνση των Σωματείων, δίνεται παράταση της περιόδου των Εγγραφών-Μεταγραφών αθλητών και των εγγραφών των προπονητών μέχρι την 07/02/2020.

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ, οι εγγραφές και μεταγραφές των αθλητών μπορούν να διεκπεραιωθούν και χωρίς την υποβολή του Δελτίου Υγείας που εκδίδεται από τον ΚΟΑ. Αυτό θα είναι απαραίτητο να παρουσιαστεί για τη συμμετοχή στους Παγκύπριους Αγώνες.


08 Ιανουαρίου 2020: Παγκύπριοι Αγώνες Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2020

Αγαπητοί φίλοι του καλλιτεχνικού πατινάζ,

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ με ημερομηνία 27/12/2020, οι Παγκύπριοι Αγώνες Καλλιτεχνικού Πατινάζ 2020 θα διεξαχθούν το Σάββατο και την Κυριακή 2-3 Μαΐου 2020.

Περισσότερες πληροφορίες για τους αγώνες και η Προκήρυξη των αγώνων θα δημοσιοποιηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας και θα κοινοποιηθούν στα Σωματεία σε κατοπινό στάδιο.


16 Δεκεμβρίου 2019: Αιτήσεις εγγραφών και μεταγραφών αθλητών

Αγαπητοί φίλοι του καλλιτεχνικού πατινάζ,

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ με ημερομηνία 03/12/2019, όλοι οι αθλητές που είναι μέλη των Σωματείων-Μελών της Ομοσπονδίας θα πρέπει να εγγραφούν εκ νέου στην Ομοσπονδία με σκοπό τον εναρμονισμό τις νέες νομοθεσίες της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Προς αυτό τον σκοπό και προς διευκολυνση των Σωματείων, δίνεται παράταση της περιόδου των Εγγραφών-Μεταγραφών μέχρι την 31/01/2020.
Παρακαλούνται τα Σωματεία να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και να συμπληρώσουν τα νέα έντυπα των εγγραφών και μεταγραφών, καθότι τα παλιά έντυπα δεν έχουν καμιά ισχύ.

Τονίζεται ότι οι εγγραφές αφορούν και τους αθλητές, οι οποίοι είναι ήδη εγγεγραμμένοι στην Ομοσπονδία και οι οποίοι θα πρέπει να κάνουν εκ νεόυ την εγγραφή τους, χωρίς όμως οποιαδήποτε χρέωση.

Όσοι αθλητές δεν προβούν στην εν λόγω ενέργεια, τότε αυτόματα διαγράφονται από το Μητρώο της Ομοσπονδίας και δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε δρασητριότητα, η οποία διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Παγοδρομιών.


16 Δεκεμβρίου 2019: Αιτήσεις εγγραφών προπονητών

Αγαπητοί φίλοι του καλλιτεχνικού πατινάζ,

Σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ με ημερομηνία 03/12/2019, όλοι οι προπονητές που προπονούν αθλητές των Σωματείων-Μελών της Ομοσπονδίας θα πρέπει να εγγραφούν στο Μητρώο της Ομοσπονδίας.

Προς αυτό τον σκοπό και προς διευκολυνση των Σωματείων, δίνεται περίοδος Εγγραφών μέχρι την 31/01/2020.
Παρακαλούνται τα Σωματεία ή και οι προπονητές που δεν ανήκουν σε Σωματείο να προβούν στις απαραίτητες ενέργειες και να εγγράψουν τους προπονητές τους, διότι σε διαφορετική περίπτωση δεν μπορούν να συμπεριληφθούν στο Μητρώο της Ομοσπονδίας.

Τονίζεται ότι όσα Σωματεία δεν προβούν στην εν λόγω ενέργεια, τότε αυτόματα οι προπονητές τους δεν έχουν το δικαίωμα συμμετοχής σε οποιαδήποτε δρασητριότητα, η οποία διοργανώνεται από την Κυπριακή Ομοσπονδία Παγοδρομιών και εννοείται ότι ο προπονητής δεν μπορεί να συμμετάσχει σε αποστολή ή άλλη δραστηριότητα της Ομοσπονδίας.